Hallo! Ik ben Levi

Ik ben een 23-jarige webdesigner x ontwikkelaar gevestigd in België. Door mijn passie voor websites en ondernemerschap te combineren wil ik ambitieuze bedrijven helpen groeien!

Iets over mijzelf

2020

Mijn wereld op zijn kop

Na mijn middelbare school kreeg ik een ongeluk in een trampolinepark. Ik was volledig verlamd en moest een jaar in het ziekenhuis doorbrengen. Een jaar lang revalideerde ik en leerde ik omgaan met mijn nieuwe ik. Ik realiseerde me dat een fysieke baan niet langer een optie was, dus ging ik op zoek in de digitale wereld.

2021

Universiteit

Ik was onzeker over mijn studie Industrial Engineering. Na één semester wist ik al dat het niets voor mij was. Het enige wat ik leuk vond was webontwikkeling en programmeren. Dus besloot ik van studierichting te veranderen.

2022

Eerste Onderneming

Ik studeerde toen Toegepaste Informatica maar besloot ook om een bedrijf te beginnen. Een vriend vertelde me over dropshipping en 1 week later had ik mijn eigen E-commerce bedrijf. Ik leerde al snel dat de meeste interesses gingen naar adverteren en het ontwerpen van de website. Dus sloot ik de zaak en besloot ik meer te leren over webdesign en reclame.

2023

Instagram
Theme Page

REELS

2023, een jaar waarin sociale-mediamarketing heel groot werd. In dit jaar zag ik het potentieel van sociale media en besloot ik een Instagram themapagina te lanceren. Door motiverende filmpjes te posten kreeg ik 30.000 volgers in slechts 2 maanden. Deze gebeurtenis opende mijn ogen, het was duidelijk dat social media DE manier is om veel mensen te bereiken.

2023

Webflow

Een paar maanden nadat mijn succesvolle Instagram-pagina was gegroeid, stuitte ik op Webflow. Hoewel ik een programmeur ben en HTML, CSS en Javascript ken, opende Webflow veel mogelijkheden voor mij. Mijn volledige aandacht kon uitgaan naar het ontwerp terwijl de code op de achtergrond werd geschreven. Ik leerde al snel dat Webflow veel potentie heeft om een nieuwe standaard te worden en dat veel Wordpress-gebruikers uiteindelijk naar dit platform zullen overstappen.

Op dit moment

Alltweb

Met al deze vaardigheden bij elkaar was ik eindelijk klaar om mijn tweede bedrijf te starten. Een bedrijf waar ik mijn passie kan uitoefenen terwijl ik andere bedrijven help groeien. Het internet is de toekomst en dit is het moment om erin te investeren. Mijn missie is om bedrijven een mooi reclamebord op het internet te bezorgen nu de concurrentie nog laag is.

Voor het geval ik je nog niet genoeg heb verveeld met dingen over mij, zal ik je ook vertellen wat ik leuk vind

I spend most of my time doing these two things:

Webflowing

Webflow geeft me superkrachten. Het is alsof ik Thor ben en mijn hamer heb. Ik zou niet zonder kunnen.

Designing

Kun je je voorstellen dat je geweldige websites tot leven brengt met een slecht ontwerp? Ik ook niet.

Startups
Webflow
Design
Reizen
Talen
No-code
Fitness
Schaken
Startups
Webflow
Design
Travelling
Languages
No-code
Gymming
Basketball
Learning
Surfing
Architecture
Art
Business
Geopolitics
History
Italian food
Connecting
Bijleren
Koken
Muziek
Koffie
Business
Ondernemenschap
Mindset
Italiaans eten
Connecties

Deze pagina heet over, niet over mij. Dat komt omdat ik ook graag jouw verhaal wil horen

Jouw verhaal is belangrijk. Deel je verhaal en laten we samen iets buitengewoons creëren. Over ons allemaal.

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.