Reden voor het vernieuwen van de website

Lander had al reeds een website maar deze was zeer ondermaats. Zeker de onderhoudskosten die hij betaalde waren zeer hoog in vergelijking met wat hij er maar voor kreeg.

De website was gemaakt in Squarespace met een zeer basic template. Naast 2 call to actions en een section waarin Lander werd voorgesteld, was er niets anders te bespeuren op de website.

De bedoeling van dit project was een volwaardige one-page website leveren waarop de klanten alles kunnen terug vinden. Alles moet logisch opgebouwd zijn en vooral makkelijk terug te vinden zijn voor de bezoeker.

Client
Lander the Barber
Date
Oktober 2023
Role
Designer & Developer

Hero Section

In het heldengedeelte van onze website hebben we om een aantal overtuigende redenen gekozen voor een boeiende video-achtergrond. Ten eerste trekken video-achtergronden bezoekers meteen aan en bieden ze een dynamische en meeslepende ervaring die de aandacht trekt en de moderniteit en innovatie van ons merk overbrengt. Het is een krachtig hulpmiddel voor visuele storytelling.

Daarnaast zorgt de call-to-action die strategisch bovenop de videoachtergrond is geplaatst ervoor dat gebruikers een duidelijke en overtuigende volgende stap te zien krijgen. Het nodigt hen uit om actie te ondernemen, of het nu gaat om het verkennen van onze producten, het abonneren op onze nieuwsbrief of het doen van een aankoop.

Om een emotioneel en inspirerend tintje toe te voegen, hebben we een betekenisvol citaat opgenomen in het heldengedeelte. Deze quote resoneert niet alleen met onze merkwaarden, maar resoneert ook met ons publiek, laat een blijvende indruk achter en moedigt hen aan om zich op een dieper niveau met onze boodschap te verbinden.

Verdere opbouw van de pagina en de ideologie erachter

We wendden ons eerst tot diensten om zo de online behoeften te vervullen, op zoek naar oplossingen voor taken en informatie. Toen kwam het gedeelte "About", dat een kijkje gaf in de identiteit en waarden achter de barber. Het maakte de digitale wereld menselijker en bevorderde het vertrouwen en de band.

Nu neemt de galerij ons mee op een visuele reis met afbeeldingen, video's en multimediacontent. Het is een venster naar ervaringen en producten en biedt een zintuiglijke dimensie aan de digitale ontmoeting. Van het voldoen aan onze functionele eisen tot het wekken van vertrouwen en tot slot het prikkelen van onze visuele zintuigen, services, "About" secties, galerijen en praktische informatie completeren de trifecta van een goed afgeronde website-ervaring.

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.